STUDIER

Digital Content Designer (pågående)

Medieinstitutet Malmö

Läs mer här

Produktionsledare – Media

Malmö Högskola, Teknik och Samhälle Grafisk design, Produktion, Webbdesign, Dokumentformatering, Processkartor, Arbetscertifiering.

Studies in design

SSES – Stockholm

Fristående kurs på engelska som hölls i Konstfacks lokaler. Målet med kursen var att utforska design på ett annorlunda sätt med syftet att tänka utanför boxen.

Mode och Designhistoria 

Borås Högskola

Fristående kurs där vi på distans lärde oss att förstå historian bakom mode och design med fokus på den svenska traditionen.

Omnikommunikation

N3P Malmö

Yrkesutbildning på 1,5 år där fokus var nytänkade och bredda bilden av kommunikation och design. Våra föreläsare var konsulter och egna företagare inom många olika branscher och vi fick inblick i branschen på många olika sätt. Mitt examensarbete handlade om influencer marketing, 10 år innan begreppet uppfanns på riktigt.

Interaktionsdesign

Malmö Högskola, K3 Olika områden inom interaktionsdesign som t ex digitala medier, spel, Internet och aktuell forskning.

Medieprogrammet inrikting Grafisk kommunikation

Mediegymnasiet Malmö Studerade medieprogrammet där jag fick lära mig foto, text, film, ljud, Expo och grafisk design där jag år 2 valde inriktningen Grafisk design.

ARBETE

Grafisk designer – Frilansuppdrag (pågående)

Utformat logos, headers, grafiska flyers, planscher, Brand ID´s och marknadsundersökningar. Just nu pågående mailutskick till Rutputsarnas kampanjer via mailchimp. 

Praktik på Baby Journey

Praktiserade som Digital Content Designer hos babyappen Baby Journey i två månader och gjorde content, annonser, logo och liknande för deras marknadsföring. Gjorde även på eget bevåg research och kundundersökningar för mer riktade annonser och förståelse av målgrupp.

Praktik på Mortensen Media

Praktiserade som Digital Content Designer på Mortensen Media, där jag fick göra annonser, banners, redigerade bilder, gjorde hemsidor i WordPress och mycket mer.

Praktik på Hövding AB

Framtidsutvecklare inom marknadsföring och design. Jag gjorde en omfattande marknadsundersökning för Hövding och tog fram exempel på en hemsida när de var startup. Jag gjorde även en interaktiv hemsida som ändrade utseende varje veckodag.

Content-ansvarig på Glitter AB

Fotograferade och skrev copytext till Glitters Instagramkonto samt utformade grafisk design till deras hemsida.

Praktik på Community Malmö

Strategi och kommunikation inom marknadsföring och grafisk design. Arbetade med olika designers och marknadsförare som arbetade tillsammans i ett kontorskollektiv.

Praktik på N3P Malmö

Grafisk Designer. Medverkade även på media evolution 2007 där mina illustrationer visades upp i utställningen.

Ur&penn 

Arbetade 5 år på klockbutiken och lärde mig byta batterier på klockor, korta länkar, hantera guld, silver och stål samt försäljning och upplärning av personal.

Skills

– Adobe Illustrator

– Adobe Photoshop

– Adobe Indesign

– Figma

– WordPress

– After Effects

– Davinci Resolve